Information

Förstagångs-
kund

Har du ingen tatuering sen innan och funderar på vart man börjar?

 

Kontakta oss med din idé. Berätta om tänkt placering. Gärna med referensbilder du gillar. Eftersom vi kör de flesta stilar så är det bra att iallafall ha referensbilder på den stilen du gillar. Ska det vara färg eller gråskala? Ge oss så mycket info som möjligt kring din blivande tatuering. Därefter ser vi lite vem av oss som passar bäst för just dig, om du inte har ngt eget önskemål om vem du vill köra hos.

 

Är det enklare saker så löser vi ofta det per telefon i samband med att vi bokar tiden. Är det ”ngt svårare” uppgift så bokar vi en tid för konsultation där vi går igenom allt och pratat på plats vad som skall göras. Efter det tar vi fram nån form av skiss innan det är dags. Vi ritar aldrig upp motiv utan att det finns en tid bokad.
Du måste vara 18år eller äldre. Vi kör aldrig hals, händer, ansiktet på första gångs kunder.

Eftervård

 

Vi kör i de allra flesta fall med medicinsk plast på nygjorda tatueringar. Vi har många års erfarenhet av den och anser att det är det bästa skyddet du kan ha på en nygjord tatuering.

 

Vi rekommenderar att den ska sitta 1-3dagar som standard. Om inte annat är angivet. Så länge plasten är på så behöver du inte fundera alls på din tatuering egentligen. Du kan vara helt som och det går även duscha med plasten på. När plasten tas av så rekommenderar vi att tvätta din tatuering med en bra tvål och vatten. Efter det smörjer du ett tunt lager med salva några ggr per dag, vid behov. Överdriv inte smörjandet. Vidrör din tatuering så lite som möjligt under läkningen. En bra tumregel är att tvätta tatueringen morgon/middag/kväll när plasten är av och smörj vid behov där emellan Oavsett vad du använder för kräm så ha en ny fräsch tub och inte ngt som legat hemma och skräpat en längre tid. (Bephanten, Helosan, EasyTattoo etc) Tvätta händerna innan du smörjer in den.

 

Sunt förnuft och god hygien är bra att ha! Rentvättade och löst sittande kläder över. Undvik träning i några dagar, bad i badtunna/spabad/simbassäng under läkning. När din tatuering har flagat klart kan du vara precis som vanligt.
Skydda din tatuering med solskyddsfaktor framförallt första sommaren. Men självklart så är det bra att alltid köra med det vid behöv. I de allra flesta fall så läker det helt utan problem. Det händer att ”olyckan är framme” av olika orsaker. Återkoppla med oss omgående om du är orolig eller att du känner att det går åt fel håll.

Kom ihåg: vi har lång erfarenhet och tatuerat fler personer än de flesta ”hobby experter” i kompiskretsen och sociala medier. Kom till oss först!

 

FÖRE och under tiden/ råd inför:

När du kommer till oss för att göra din tatuering så ser vi gärna att du:

  • Är fullt frisk.
  • Är utvilad, har ätit, inte druckit större mängder alkohol inom 24timmar. Ta med dig lite att äta och dricka under tiden. Choklad, bananer, en läsk, eller vad du nu vill. Snabba kolhydrater. Detta gäller framförallt vid långa sittningar.
  • Har du ett längre pass bokat ser vi gärna att du inte har några tider att passa. Vi vill inte känna oss stressade för att du behöver iväg.
  • Ha gärna med ett moraliskt stöd om det känns viktigt. Men lämna kompisgänget hemma. Ju mindre folk på plats, desto bättre.
  • Vi gillar barn, men en tatueringsstudio är inget ställe du ska ta med barnen till när du ska bli tatuerad. Samma gäller husdjur.
  • Vi gillar god hygien och rena kläder. Kom inte direkt ifrån jobbet med smutsiga arbetskläder.
  • Vi jobbar under stora hygienkrav. Följ våra riktlinjer och råd.

Priser

 

Vi får ofta frågan ”vad har ni för priser?”

Det är lite som att fråga en bilhandlare vad ”vad kostar en bil”. Det beror helt på vad som efterfrågas. I vår bransch beror det helt enkelt på storlek, detaljnivån, färg eller gråskala exempelvis. En liten, detaljerad, tatuering kan t.ex kosta dubbelt så mycket som en en tredubbelt så stor tatuering. Det spelar också roll hur du som kund hanterar att bli tatuerad. Vissa kan man jobba snabbare på än andra av olika orsaker. Vi har dock ett minimipris på 1000kr för de allra minsta sakerna. Timpriserna är olika för tatuerare och tatuerare.

 

Vi gör upp en ungefärlig prisbild när vi vet vad som skall göras och vi har diskuterat igenom motivet och upplägget med dig som kund. Så innan vi kan uppskatta en prisbild så måste vi ha så mycket detaljer som möjligt från dig. Det kan också vara bra att du som kund redan innan sätter nån form av budget så vi har något att förhålla oss till och man inte svävar iväg i saker som blir betydligt dyrare än vad du tänkt.

 

Kom ihåg: priset ska aldrig vara orsaken till att du väljer en viss tatuerare. Oavsett om du tatuerat dig hos oss eller i en annan studio så är det resultatet, och enbart resultatet som spelar roll i längden. För oss är det viktigare att din tatuering ser bra ut i större delen av ditt liv, än vad den faktiskt kostar. Du som kund ska i första hand välja en tatuerare som du känner dig nöjd och trygg med, oavsett vem du går till.

 

Som betalningsalternativ erbjuder vi kort, kontant, swish och klarna.

Boka tid

Vill du boka en tid hos oss, eller vill du bara rådfråga oss?
Då är du varmt välkommen att ta kontakt med oss vi vår tidsförfrågan!
Bokningsförfrågan

Presentkort

Presentkort är en populär gåva. Vi säljer presentkort på valfritt belopp. De är giltiga i 1 år efter inköpsdatum. Därefter slutar det automatiskt att fungera. Presentkortet är inte knutet till nån speciell av oss utan det går att använda hos samtliga tatuerare hos oss förutom gästarbetare.
Kontakta oss

Kontakta oss

Är du du ute efter nya tatueringar, är de kanske dags för din första eller behöver du kanske rådgivning?

Kontakta oss